Hirdetés

Battlefield V - bárki ingyen kipróbálhatja, aki kéri

|

Csak egy üzenetet kell küldeni, és egy hét Origin Access hozzáférést szerezhetünk, mellyel sok más játék mellett a frissen megjelent Battlefield V-öt is kipróbálhatjuk.

Hirdetés

Valószínűleg nincs túl jó helyzetben az Electronic Arts legfrissebb játéka. Néhányan már november 9. óta játszhatják, de ténylegesen csak november 20-án jelent meg, és ennek ellenére a PlayStation Store-ban, egy hétvégi akció keretében már most 35%-os kedvezménnyel kapható.

Hirdetés

Az Origin Access és az EA Access előfizetők 10 órán át nyüstölhetik szabadon, de aki még 990 forintot sem akar rááldozni, írjon egy üzenetet (DM-et, nem csak választ) az EA Helpnek Twitteren, benne a #TRYBFV hashtaggel ma délután 4-ig, és 1 hétig ingyen használhatja az Origin Access Basic változatát.

Aki játszott már a játékkal, mondja el, hogy tetszett neki, hátha mások is kedvet kapnak hozzá!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)