Hirdetés

Battlefield V - mégsem ma jönnek az új tartalmak

|

Az utolsó pillanatban talált valami problémát az Overture-rel a DICE, ezért a frissítést elhalasztották.

Hirdetés

Tegnap még egészen biztos volt, hogy a mai nap folyamán elstartolhat a Battlefield V első szezonja, az Overture. Ez az éjszaka folyamán megváltozott.

Hirdetés

A csapat egy meg nem nevezett hibát talált, ezért úgy döntött, inkább visszatartja a frissítést, nem engedi ki az éles szerverekre. Nem tudni, pontosan mivel volt probléma, de sem az egyjátékos, sem a többjátékos tartalmakat nem kapjuk meg a mai nap folyamán. Azt azért hozzátették, hogy a hibajavítás várhatóan nem tart majd sokáig, és még ma tájékoztatnak minket arról, hogy mire számíthatunk.

Mint arról tegnap beszámoltunk, az Overture egyebek mellett egy új egyjátékos küldetést, egy többjátékos pályát, egy lőteret, illetve testreszabási lehetőségeket hoz. Remélhetőleg legkésőbb a jövő héten már mi is élvezhetjük mindezt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)