Hirdetés

Battlefield V - az arcunkat is leszaggatta a kampány trailere

|

A legújabb Battlefield V előzetes a játék kampányát prezentálja, mi pedig már most belevetnénk magukat a war storykba.

Hirdetés

Már egy ideje tudjuk, hogy a Battlefield 1-hez hasonlóan a Battlefield V kampányát is a War Stories adja majd, tehát több, különálló háborús történetet játszhatunk végig. 

Hirdetés

Az alkotók ígéretei szerint eddig még soha el nem mesélt történeteket kapunk, amelyek segítenek majd megérteni, milyen is lehetett ez a hatalmas háború a hétköznapi emberek számára. Összesen négy történetről mesél az alább előzetes. A Nordlys nevezetű war storyban norvég ellenállóként kell majd a német inváziós erők ellen harcolni. A Under No Flagben egy angol katonát irányíthatunk majd, aki az ellenséges vonalak mögött próbálja szabotálni a német haderőt. A harmadik, Tirailleur címet kapó war story már Franciaországban veszi fel a fonalat, itt egy szenegáli alakulat lesz a fókuszban, akiknek hazájukként kell védeniük az országot. Végezetül a The Last Tigerben egy Tigris tank csapatának kalandjaiba pillanthatunk bele - ez az utolsó fejezet csak decemberben válik majd elérhetővé. 

Az új előzetes ezeket a war storykat villantja meg, lessétek meg gyorsan:

A Battlefield V november 20-án jelenik meg PC-re, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)