Hirdetés

Megjött az opció, amire a Battlefield V játékosok több mint egy éve várnak

|

A Battlefield V rajongók már a megjelenés óta malmoznak, a DICE pedig nem siette el a dolgot, de a türelem erény.

Hirdetés

Befutott a Battlefield V 6.2-es frissítése, ami szokás szerint rengeteg kisebb-nagyobb változtatást hozott. Van benne egy raklapnyi fegyveregyensúly finomítás, ami most mind lényegtelen, hiszen végre itt van a tankok egyedi kinézetének lehetősége! A játékosok több mint egy évet könyörögtek a harckocsik testreszabásának lehetőségéért, és most végre megkapták.

Hirdetés

A DICE egy poénos tweetben kitette, hogy a közösség pontosan 457 napot, 6 órát, 33 percet és 29 másodpercet várt a tank skinek érkezésére. A hosszas várakozási idő miatt a fejlesztők megajándékoznak mindenkit, aki március 24-ig belép a játékba egy Sherman tank skin csomaggal. A spéci kinézeten még egy Coming Soon felirat is van, hogy magunkon hordhassuk a Redditen már mémmé vált kifejezést.

A 6.2-es frissítés már megérkezett PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra is, írjátok meg kommentben, nektek mi a véleményetek róla!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)