Hirdetés

Battlefield V - jön az új gameplay trailer, itt a teasere

|

Hamarosan újra belenézhetünk a Battlefield V játékmenetébe, de előtte még megnézhetjük a videó akciódús ízelítőjét.

Hirdetés

Ősszel mutatkozik be a Battlefield franchise legújabb része, a Battlefield V, amely a második világháború poklába küld vissza minket. Miután az E3-on belekukkanthattunk az izgalmasnak ígérkező kampányba és folyamatosan zajlanak az alfatesztek is, az Electronic Arts és a DICE még többet szeretne mutatni a lövöldéből és már azt is tudjuk, hogy mikor. 

Hirdetés

A hivatalos Battlefield V Twitteren bukkant fel egy teaser, amely a holnap, azaz augusztus 16-án (hazai idő szerint 15:00 órakor) érkező gameplay trailert hivatott felvezetni. Az információk szerint a trailer azon a builden alapul, amit a fejlesztők a gamescomon mutatnak meg. 

A Battlefield V megjelenése október 19-én várható PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. Nézzetek vissza holnap is, ha kíváncsiak vagytok az új gameplay trailerre!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)