Hirdetés

Battlefield V - mégis visszavesznek a túltolt testreszabhatóságból

|

A DICE igyekszik mégis előtérbe helyezni a történelmi hitelességet.

Hirdetés

Rengeteg kritika érte már a Battlefield V-tel kapcsolatban a DICE fejlesztőcsapatát, miszerint olyan lehetőségekkel pakolják tele a játékot, amelyek szinte elképzelhetetlenek egy második világháborús környezetben.

Hirdetés

A stúdió a jelek szerint nem hagyja figyelmen kívül a játékosközösség visszajelzéseit, és a fejlesztők igyekeznek finomítani a játék egyes elemein az autentikusság megőrzése érdekében. A legutóbbi DICE livestream alatt a stúdió közösségi menedzsere, Dan Mitre nyilatkozott a témával kapcsolatban:

"Meghallgattuk a közösséget. Még mindig a DICE "szemüvegén" keresztül tekintünk a második világháborúra, de felmerül a kérdés, hogy a jövőben mennyire engedhetjük el magunkat. Örülünk a visszajelzéseknek, és az a célunk, hogy a játékosok autentikus felszerelésekkel alakítsák karaktereiket. Kicsit vissza kellett vennünk a dolgokból, mert elég őrült volt az egész. De fontos számunkra a közösség, a játékosok és az eredetiség is."

Konkrétumokkal persze még nem szolgáltak, így egyelőre nem teljesen világos, hogy a fentiek fényében egészen pontosan mi marad meg a végleges verzióban a kék arcfestések és mohawk fizurák közül. Mitre még hozzátette, hogy mivel bármit bármikor betehetnek és kivehetnek az armory-ból, ezért nyugodtan tudnak kísérletezni, és emellett ugyanúgy számítanak a közösség visszajelzésére.

Ti örültök, hogy a Battlefield V inkább az eredetiség, mintsem az őrült testreszabhatóság irányába indult?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)