Hirdetés

Battlefield V - lesz olyan misszió, amely során egy német katona bőrébe bújhatunk majd

|

Azonban a DICE külön kihangsúlyozta, hogy a játékosok által irányított katona nem egy náci lesz.

Hirdetés

Ha minden a tervek szerint halad, idén ősszel megkapjuk a Battlefield sorozat következő felvonását, ami a második világháború során játszódik majd. Most pedig kiderült egy érdekes részlet a kampány egyik fejezetéről.

Hirdetés

Daniel Berlin, a DICE egyik rendezője nemrég a Eurogamernek adott egy interjút, amiből kiderült, hogy a War Stories játékmód utolsó missziójában, a The Last Tigerben egy Tigris tankban ülő német katonát irányíthatnak majd a játékosok. A kaland nem egy hősies történet lesz, hanem sokkal inkább arról szól majd, hogy a monstrumot irányító emberek nem igazán értik, miért harcolnak.

Az interjú megjelenése után nem sokkal helyesbítést kért a srácoktól a stúdió egyik képviselője, aki elmondta, hogy a The Last Tiger során irányított karakter nem náci lesz, hanem egy olyan katona, aki megkérdőjelezi a nácik ideológiáját.

Ti várjátok már a Battlefield V megjelenését?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)