Hirdetés

Battlefield V - a héten jön a Tides of War második fejezete

|

A Lightning Strikes több módot és fejlesztést is hoz.

Hirdetés

Nem lett az év legjobb játéka, sőt, még csak a legjobb FPS sem a Battlefield V, de legalább továbbra is ingyen bővíti a DICE. 

Hirdetés

Január 17-én jelenik meg a Lightning Storm, a második nagyobb, megjelenés utáni csomag. Ez teszi elérhetővé (ideiglenesen) a Squad Conquest módot, amiben két nyolcfős csapat korlátozott számú újraéledéssel küzdhet a zászlók elfoglalásáért. Érkezik egy belga Grand Operation is, melynek keretében először a levegőben, majd a földön vehetünk részt a németek és a szövetségesek harcában. A Combined Arms mód kooperatívan teljesíthető küldetéseket ad, egyszerre négy játékos próbálhatja meg teljesíteni őket.

Érkeznek továbbá heti kihívások, fegyverek, skinek, illetve új, tankvadász járművek (légi és földi) is. A szezon márciusig tart, februárban elit öltözékek és egy új Grand Operation, márciusban pedig a Rush mód fog megjelenni, mielőtt a harmadik fejezet elhozza a régóta várt battle royale módot, a Firestormot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)