Hirdetés

Battlefield V - visszavonják a TTK változásait, nem lesznek új playlistek

|

Végül úgy döntött a DICE, hogy nem osztja ketté a játék közönségét.

Hirdetés

Egy kicsit olyan, mintha pánikszerűen hozna döntéseket a DICE a Battlefield V kapcsán. Remélhetőleg hamarosan lenyugszik mindenki, és nem lesz kapkodás.

Hirdetés

Nem sokkal a megjelenés után a DICE változtatott azon, hogy hány találat után hulljanak el a játékosok, amit a hardcore réteg nem fogadott kitörő örömmel. A napokban a fejlesztőcsapat bejelentette, hogy a megnövelt TTK (Time to Kill) marad, de létrehoz Core playlisteket a gyakorlott játékosoknak.

Ezt a döntést ma visszavonták. Dan Mitre, a játék közösségi menedzsere Redditen egy hosszabb posztban jelentette be, hogy visszaáll a TTK a kezdeti állapotra, és kiveszik a Conquest Core listát, valamint nem tesznek be újabbakat. A cél az volt, hogy az új játékosok számára is élvezhetőbbé tegyék a játékot, és a veteránoknak is jó élményt nyújtsanak, de ehhez nem a legjobb módszert választották.

Egyúttal Mitre írt arról, hogy nehézségei támadtak a csapatnak az újoncok becsábításával és megtartásával, nemcsak a BFV, de a többi DICE játék esetében is. Ez nyilvánvalóan azon is látszik, hogy a megjelenés után nem sokkal már jelentős kedvezménnyel lehetett megvásárolni a játékot, és a BF1 játékosai kedvezményt kaptak, ha áttértek a BFV-re. Ha nem elég jók az eladások, nincs közösség, veszélybe kerül a széria jövője, azt pedig senki nem szeretné.

Már vannak új tervek az élmény fokozására, de ezekről egyelőre nem beszélnek, csak jövőre. A változásokat itthoni idő szerint december 18-án, délután 1-kor léptetik életbe, és nem kell frissítést letölteni hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)