Hirdetés

Battlefield V - a DICE nem csökkenti a TTK-t, de alternatívát kínál

|

A gyakorlott játékosokat zavarja, hogy tovább tart megölni valakit, de a fejlesztők szerint ez az újoncoknak kedvez.

Hirdetés

Nagyjából a játék megjelenése óta sérelmezik néhányan, hogy a DICE rosszul lőtte be a sebzést és az életerőt.

Hirdetés

Egy nemrégiben érkezett frissítés tovább növelte a TTK-t (time to kill, szabad fordításban "az öléshez szükséges idő"), amitől sokan úgy érezték, a játék nem jó irányba halad. A DICE egyrészt elnézést kért, hogy nem kommunikálta megfelelően a változást, másrészt elmagyarázta, miért volt szükség rá. A csapat úgy látta, az új játékosoknak túl nehéz dolga van a gyakorlottakkal szemben, mert bár az alacsonyabb TTK-tól pörgősebb lesz a játék, kevesebb teret ad a hibáknak, és így a játékmenetbe való belerázódásnak. 

Ideiglenes megoldásként a jövő héttől kezdve minden playlistből lesz egy Core változat, ahol alacsonyabb TTK mellett játszhat, akiknek erre van igénye. Kettéosztani a közösséget soha nem jó, de meglátjuk, mi lesz a folytatásban, és az alap vagy az új playlisteket választják-e többen.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)