Hirdetés

Battlefield V - így mentheted meg a csapatodat egy V-1-es rakétától

|

A játék legdurvább fegyverére is megvan már az ellenszer, ami ugyan valaki áldozatával jár, de megmenthető vele az egész csapat.

Hirdetés

A Battlefield V egyik legdurvább fegyvere a V-1 rakéta. A cuccot lehívni meglehetősen hosszadalmas folyamat, és egy erős és határozott vezetőt igényel, aki kézben tudja tartani a helyzetet és képes rávenni a csapatát arra, hogy raktározzák a pontjaikat, amíg meg nem tudják venni a V-1-et.

Hirdetés

Nagyon jó okkal kerül sokba a rakéta lehívása: egy egész előrenyomuló csapatot le lehet vele takarítani a pályáról. Szerencsére úgy néz ki, hogy meg lehet akadályozni a fegyver földet érését egy ügyes trükkel, amit a Battlefield V Reddit látogatói fedeztek fel. A feladat egyszerű: bele kell menni egy repülővel.

How to block V1 Rocket! from r/BattlefieldV

Kimondva nagyon egyszerűnek tűnik, de ügyes pilótára lesz ehhez szükség. Ettől függetlenül jó tudni, hogy ezzel elkerülhető a csapatunk legyalulása.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)