Hirdetés

Battlefield V - rengeteg változásra számíthatunk még

|

A fejlesztők közzétettek egy hosszú videót, amelyben azt ecsetelik, hogy mi mindent alakítanak a novemberi megjelenésig.

Hirdetés

A DICE a vártnál később fogja kiadni a Battlefield V-öt, így garantálva, hogy minden rendben legyen a nagy napon.

Hirdetés

Érkezett egy vadonatúj, közel 25 perces videó a játékhoz, amelyben a fejlesztők megosztják velünk, hogy a nyílt béta után érkezett visszajelzések alapján min fognak még dolgozni a közeljövőben.

Többek között például a látványvilágon is állítanak egy kicsit a srácok, hogy a katonák modelljei jobban kitűnjenek a környezetből. Emellett pedig az is előfordulhat, hogy néhány fegyvert nerfelni kell, hiszen akad olyan csúzli, ami jóval népszerűbb a többinél. Több lőszert kapunk az elején, többet cipelhetünk magunkkal, de nem annyival, hogy ne legyen értelme a korábban kitalált rendszernek.

Megtudtuk azt is, hogy a repülőkkel a földről fogunk tudni felszállni, és újratölteni is a kifutópályák érintésével lehet őket. Módosítják a tankokat, a lövegek forgási sebességét, és összességében is balanszolják a járműveket.

Ha kíváncsiak vagytok a többi érdekes változásra is, akkor nézzetek bele a DICE videójába.

Nektek hogy tetszik eddig a Battlefield V?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)