Hirdetés

Battlefield V - a csendes-óceáni hadszíntéren sem lesz unalmas a háború

|

Vadonatúj videó érkezett a játék ötödik fejezetéhez, ami a War in the Pacific nevet viseli, és több újdonságot is hoz.

Hirdetés

Valahogy nem sikerült annyira megfognia a játékosokat a DICE-nak és az EA-nek a Battlefield V-tel, mint a sorozat korábbi felvonásaival, de ez természetesen nem azt jelenti, hogy a fejlesztők akkor gyorsan el is felejtik a játékot. Szerencsére készülgetnek az újdonságok a második világháborús lövöldéhez, elméletileg jövő héten meg is kapjuk a következő ingyenes csomagot.

Hirdetés

Elég könnyű kitalálni, hova kalauzol el bennünket a játék ötödik fejezete, a War in the Pacific. Bizony, a második világháború csendes-óceáni hadszíntere lesz ezúttal a középpontban, ami azt jelenti, hogy végre bekerülnek játszható frakcióként az amerikaiak és a japánok is. Ezen felül már a kiegészítő megjelenésekor elérhető lesz két friss csatatér, az Iwo Jima és a Pacific Storm, decemberben pedig egy újabb klasszikus pálya tér vissza, méghozzá a Wake Island.

Természetesen vadiúj stukkereket is kapunk, így egyebek mellett bekerül a közkedvelt M1 Garand. Tudjátok, ez az a fegyver, ami az üres tár kidobásánál azt a jól ismert "csilingelő" hangot adja ki magából. Egyébként a csatatéren akár még egy katanát is felszedhetünk majd, amivel elég stílusosan harcolhatunk. Ezek mellett új járművek, Elite skinek, valamint jutalmak is érkeznek, úgyhogy ha még többet olvasnátok ezekről a jóságokról, akkor látogassatok el erre az oldalra! Vagy nézzétek meg a trailert, az is elég beszédes: 

Ha minden igaz, a kiegészítő október 31-én érkezik meg a játékba egy ingyenes frissítés formájában. Ti visszatértek kipróbálni az új tartalmakat?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)