Hirdetés

Battlefield V - visszaköszön a Battlefield 3 egyik kedvelt pályája

|

Akik gyakran játszottak az Operation Metro mapen, azoknak ismerős lesz majd a ma érkező frissítés földalatti pályája.

Hirdetés

A ma élesedő Battlefield V frissítés egy új pályát tartalmaz majd, mely a hangzatos Operation Underground nevet kapta. Ez a rutinos Battlefield játékosoknak ismerősen csenghet, hiszen a DICE elmondása szerint is a harmadik rész egyik népszerű helyszíne szolgáltatta az inspirációt az elkészítése során, noha azért jó pár változtatás eszközöltek rajta, hogy illeszkedjen a második világháborús környezetbe. 

Hirdetés

Az alkotók szellemi örökösként tekintenek erre a harctérre, mely továbbviszi az Operation Metro közelharci ütközeteit és rengeteg berendezési tárgy és környezeti elem is felismerhető lesz a korábbi pályáról, viszont ebbe került néhány kerülőút és eltávolítottak pár korábbi akadályt, hogy még jobban illeszkedjen a Battlefield V dinamikájához. Hogy pontosan miket tartogat majd nektek az Operation Underground, azt ezen az előzetesen megcsodálhatjátok:

A pálya Conquest, Squad Conquest, Breakthrough, Team Deathmatch és bizonyos alkalmakkor Rush módokban lesz elérhető. Ti kipróbáljátok majd?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)