Hirdetés

Csak most jelent meg a Battlefleet Gothic: Armada 2, de már jön új kampány

|

Igen nagy mennyiségű tartalomra számíthatunk a Tindalos Interactive játékától.

Hirdetés

Szinte még meg sem jelent a Battlefleet Gothic: Armada 2, a fejlesztők máris az érkező tartalmakkal csigázzák fel a rajongókat. Tapsikolni ér.

Hirdetés

A monumentális összecsapásokat, számtalan frakciót és több kampányt is felvonultató Battlefleet Gothic: Armada 2 a mai napon jelent meg, egy méretes frissítés és számos új ígéret kíséretében. A patch a béta fázis során beérkező visszajelzések alapján finomított a balanszon és javított számos hibát. A játékosok a teljes játék megjelenésével már mindhárom kampányba belevethetik magukat, akár coopban is, ám a játékba további tartalmak és kiegészítők érkeznek.

A frissítés teljes leírásából kiderül, hogy a fejlesztők tovább fognak dolgozni a játék coop módján, emellett új funkciókra és egy új játékmódra is számíthatnak a játékosok, ahol legendás űrhajók masszív flottáit vezethetjük harcba. Az már csak hab a tortán, hogy egy negyedik kampánnyal is kiegészül majd a játék, ám arra még várnunk kell egy picit.

Szerencse, hogy a rajongóknak lesz mivel elütni az időt az érkező tartalmakig, hiszen a Battlefleet Gothic: Armada 2 így is meg van pakolva rengeteg finomsággal, méghozzá egy grandiózus stratégiai játék formájában.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)