Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada 2 - grandiózus csatákat ígér a kampányt bemutató előzetes

|

Egy igazi csemege van készülőben a stratégiai játékok szerelmeseinek.

Hirdetés

Három monumentális kampánnyal igyekszik majd lekenyerezni a játékosokat a Tindalos Interactive játéka.

Hirdetés

Egy a megszokottnál jóval hosszabb előzetes rántja le a leplet a Warhammar 40K univerzumában játszódó Battlefleet Gothic: Armada folytatásának kampányáról - sőt, rögtön háromról! Az alapos ízelítő néhány piszkosul látványos összeütközöttel csigázza fel a rajongókat, ami szemmel láthatóan a klasszikus stratégiai játékok szerelmeseinek is kedvezni fog.

Nézzétek meg magatok is:

A játék három nagyszabású kampánya során öt különböző frakció irányítását vehetjük kezünkbe a játszható tizenkettő közül, akik mind-mind különböző képességekkel és egységekkel bolondítják meg a játékmenetet. Az előzetes pedig a játék néhány rendszerébe és különböző mechanikáiba is bepillantást ad nekünk. A látottak leginkább a Total War franchise játékmenetét juttatják az eszünkbe, amihez hasonlóan a Battlefleet Gothic: Armada 2-ben is egy gigászi sereg összeállítása és győzelemre vezetése lesz az elsődleges célunk.

A valós idejű stratégiai játékban azonban számos másik feladatot is el kell majd látnunk, mint a birodalmunk menedzselése, vagy épp a terjeszkedés megtervezése. Eközben érdemes lesz megfelelően felkészülni a meghódított világok megerősítésével és új vezetők hadba állításával egy közelgő pusztító erő érkezésére - hasonlóan, ahogy azt Shepard parancsnok is tette.

A Battlefleet Gothic: Armada 2 január 24-én jelenik meg PC-re, ám az előrendelők már 15-étől kipróbálhatják az Imperium és Necron frakciók kampányának első szektorát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)