Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada 2 - bejelentették a folytatást, egyből érkezett a trailer is

|

Ismét összecsapnak a Warhammer 40,000 univerzum flottái.

Hirdetés

Eddig sem kellett szomorkodnia a Warhammer-rajongóknak, most azonban egy újabb játék jelent meg a horizonton. A Focus Home Interactive és a Tindalos Interactive ugyanis bejelentette, hogy érkezik a Battlefleet Gothic: Armada folytatása. 

Hirdetés

A Warhammer 40,000 univerzumban játszódó űrcsatás RTS második részéről egyelőre annyit lehet tudni (legalábbis ezekkel a szavakkal lengették be), hogy nagyobb, látványosabb és ambiciózusabb alkotás lesz az elődnél. A megjelenéskor 12 választható frakció áll majd a játékosok rendelkezésére, amelyek a következők: Imperial Navy, Space Marines, Adeptus Mechanicus, Necrons, Chaos, Aeldari Corsairs, Aeldari Craftworld, Drukhari, T'au Merchant, Protector Fleets, Orks, Tyranids. A Battlefleet Gothic: Armada 2 története is ígéretesnek tűnik, a Gathering Storm és a 13th Black Crusade nevezetű események környékén járunk majd az időben, ekkor játszódnak majd a dinamikusan felépülő kampányok, amelyekből természetesen többfélét is végigpörgethetünk majd. A fejlesztők külön kitértek arra is, hogy a többjátékos módra is kiemelt hangsúlyt fektetnek, tisztességesen balanszolt multit akarnak összehozni. 

A Battlefleet Gothic: Armada 2 valamikor 2018 folyamán fog megjelenni, kizárólag PC-re. Február 7-én és 8-án Párizsban a Focus Home Interactive rendezvényén a sajtónak is megmutatják majd, szóval valószínűleg nagyjából ekkor új információkra is számíthatunk. Titeket felcsigázott a játék? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)