Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada bejelentés - Warhammer űrstratégia a láthatáron

|

Warhammer 40k, stratégia, űrhajók. Akit eddig nem sikerült megnyerni, az fölöslegesen is kattint tovább, de ha érdekel a téma, akkor a Battlefleet Gothic: Armadával egy igazi ínyencséggel találod magad szembe.

Hirdetés

A világ Warhammer játékok után kiáltott, a Games Workshop pedig azonnal meg is keresett néhány fejlesztőt, hogy ugyan hozzanak már össze valamit abból a tengernyi tartalomból, amit ez a franchise adni tud. A The Creative Assembly neki is fogott egy Warhammer fantasy alapú Total War epizódnak, most pedig úgy látszik, hogy a WH 40,000 rajongókra is rámosolyog a szerencse.

A kiadó legújabb ötletét a Tindalos Interactive valósíthatja majd meg, akik igencsak nagy fába vágták a fejszéjüket, amikor nekiálltak a Battlefleet Gothic: Armada fejlesztésének. Bizony, ez pontosan az, aminek elsőre tűnik.

 

Az űrben játszódó valósidejű stratégiában nem épp a legújabb fejlesztésű hajókat kell majd kommandíroznunk. Voksunkat letehetjük az Imperial, a Chaos, az Eldar vagy az Orc csapatok mellett is, a célunk azonban minden esetben ugyanaz: kiirtani az ellenséget és minél nagyobb területet meghódítani.

Egyelőre sajnos csak ennyit tudunk, remélhetőleg hamarosan több is kiderül majd. Nektek hogy tetszik az ötlet?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)