Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada - megjelenési dátumot hoztak az orkok (videó)

|

Tavasszal nem lesz hiányunk Warhammer játékokból, ugyanis a Total War: Warhammer mellett a Battlefleet Gothic: Armada is ekkor érkezik. Orkok énekelgetnek az új trailerben.

Hirdetés

Lassan kapunk is valamit abból a körülbelül tizenöt Warhammer játékból, melyek megjelenését az idei évre ígérték. Míg a Total War: Warhammerre május 24-ig kell várni, a Battlefleet Gothic: Armada majdnem egy kerek hónappal előtte, április 21-én érkezik. 

Bár mindkét játék stratégia, nem egyenes konkurenciái egymásnak, ugyanis míg a Total War a fantasy ágon játszódik, a Battlefleet Gothic a sci-fi irányába megy el. Előbbi egyébként is nyilván rendelkezik némi előnnyel, viszont utóbbinak nem kell több százezres, milliós eladásokat produkálnia, hogy siker legyen. Mindenesetre mi mindkettőt várjuk, és hogy a várakozás könnyebb legyen, nézzétek meg az orkok előzetesét, ami röviden bemutatja a dalolászó, de brutális, hajókkal is közelharcban erős frakciót.

Aki részt vesz a béta tesztben, a napokban kipróbálhatja, milyen velük játszani. A többiek pedig várjanak a megjelenésig.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)