Hirdetés

Battlefleet Gothic: Armada - videón az űrhajók

|

Hatalmas és gondosan kidolgozott űrhajókkal támad a legújabb Battlefleet Gothic: Armada teaser, ha várjátok már a Warhammer űrstratégiát, mindenképp nézzétek meg.

Hirdetés

A Focus Home Interactive és a Tindalos Interactive közös gyermeke a Warhammer 40k univerzumban játszódó Battlefleet Gothic: Armada, a legújabb teaser videó alapján pedig kijelenthetjük, hogy teljesen hű marad a W40K világ jellegzetes stílusához.

Egyelőre nincs túl sok információnk a játékról, de a Focus csapata megígérte, hogy hamarosan többet fogunk tudni róla. Most még mindig csak annyi biztos, hogy egy űrben játszódó, valós idejű stratégiával van dolgunk, melyben az Imperial, Chaos, Ork és Eldar frakciók csapnak majd össze egymással. A játékosoknak megadatik a lehetőség, hogy a legvégső csavarig variálják a flottájukban cirkáló űrhajókat, a legénység pedig szerepjátékhoz hasonlóan tapasztalatot szerez és elegendő mennyiség után szintet lép.

Hogy tetszik a játék?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)