Hirdetés

A Battlefront 2-vel végzett, ezért mostantól a 2021-es Battlefield áll a DICE fókuszában

|

A DICE minden erőforrását átcsoportosítja a jövőre beígért Battlefield epizódra, így az eddig frissítgetett játékaik megkapják utolsó tartalmi bővítéseiket.

Hirdetés

A Battlefront 2 botrányos indulásával az EA jó érzékkel tenyerelt bele a loot box darázsfészekbe, melynek következményeit a cég rengeteg ingyenes tartalommal próbálta jóvátenni. A DICE két legutóbbi játéka, a Battlefield V és a Battlefront 2 is tonnányi frissítést kapott a megjelenésük óta eltelt években, de ennek most vége szakad, hogy a fejlesztők új vizekre evezhessenek.

Hirdetés

A stúdió nemrég jelentette be, hogy júniusban érkezik a következő frissítés a világháborús FPS-ükhöz, mely egyben az utolsó tartalmi csomag lesz. Ezúttal arról számolt be a csapat, hogy a Battlefront 2 újdonságai is a végükhöz közelednek, ugyanis a holnapi The Battle on Scarif frissítéssel lezárják a két éve csordogáló tartalom-csermelyt. 

"Míg a stúdió Battlefront 2-höz kapcsolódó víziója kiteljesedik az ezen a héten érkező The Battle on Scarrif frissítéssel, a szerverek, a játékbeli kihívások, az ismétlődő események és a játék támogatása folytatódik, mivel a játék tovább él a játékosok és a közösség révén."

- olvasható az EA közleményében. Az ok meglehetősen egyszerű: minden fejlesztőre szükség van ahhoz, hogy a 2021-re beígért Battlefield epizód megfelelő minőségben jelenhessen meg. Erről egyelőre még semmit nem tudunk, de és jó esély van rá, hogy egy darabig még rejtélybe burkolózik, milyen korba és hadszíntérre repít majd minket.

Mindenesetre a loot boxos fiaskó után valószínűleg az EA egy zökkenőmentes megjelenést is szeretne a változatosság kedvéért, sanszosan ezért csoportosítanak minden munkaerőt a következő projektre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)