Hirdetés

Battlerite - hamarosan érkezik a battle royale mód

|

A Stunlock Studios MOBA játékába is bekerül az elképesztően népszerű játékmód.

Hirdetés

Talán nem túlzás azt állítani, hogy aranykorát éli jelenleg a battle royale, ugyanis az elmúlt hónapok során rengeteg ilyen témájú alkotás jelent meg, de sok olyan játék is van, amibe csak kiegészítésként került be ez a mód. Ez utóbbiak közé pedig nemsokára csatlakozik egy újabb cím.

Hirdetés

A Battlerite-ba bekerülő játékmód szimplán a Battlerite Royale nevet kapta, és a tervek szerint 20 játékos fog majd küzdeni egymással egy szigeten, ami 30-szor nagyobb lesz, mint a játék standard arénája.

Elsőre talán nem hangzik túl izgalmasnak ez az egész, de a játékmódban a MOBA és a túlélős műfaj elemei keverednek, tehát könnyen lehet, hogy a végén egy elég izgalmas egyveleget kapunk majd.

Pontos megjelenési dátumot nem kaptunk, egyelőre csak annyi biztos, hogy valamikor nyáron érkezik a dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)