Hirdetés

Ingyen próbálhatjuk ki a Battlerite-ot

|

A megjelenése után egyébként is ingyenes lesz a MOBA-szerű Battlerite, de addig fizetnünk kell, hogy beszálljunk a fejlesztés alatt álló játékba. Kivéve a hétvégén, amikor bárki próbára teheti magát az arénában.

Hirdetés

Elég sok játék kísérletezik manapság azzal - több kevesebb sikerrel -, hogy különböző MOBA-elemeket emeljen át más műfajokba. Sokaknak talán a Battlerite megoldása lehet a legszimpatikusabb.

A Stunlock Studios játéka - ami gyakorlatilag a szokásos formulát folyamatos teamfightokra korlátozza - a megjelenése után ingyenes lesz, azt megelőzően viszont be kell vásárolnunk magunkat a bétába, amiért cserébe később játékbeli tartalmakat kapunk majd. A Battlerite készítői viszont minél több játékosnak szeretnék megmutatni már most a játékot, így egy ingyenes hétvégét tartanak, ami december 1-jétől 4-éig tart majd. A megjelenést 2017 első negyedévére tervezik, addig minden visszajelzés jól jöhet.

Ti kipróbáljátok majd a hétvégén?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)