Hirdetés

Battlerite Royale - itt az első trailer, már jelentkezhettek a bétára

|

Ha érdekel a battle royale MOBA, akkor most itt a lehetőség, hogy kipróbáljátok.

Hirdetés

A Stunlock Studios a napokban jelentette be, hogy a külön játékmódnak tervezett Battlerite Royale teljesen elválik majd az alapjátéktól. Olyannyira, hogy fizetős címként kerül majd fel a Steamre.

Hirdetés

Azonban még mielőtt a pénztárcánkhoz kellene nyúlni, lesz lehetőségünk kipróbálni az élményt, a srácok ugyanis készülnek egy zárt bétával, amire most bárki jelentkezhet. Ehhez nem kell mást tennetek, mint ide kattintva megadni az adataitokat.

A bejelentés mellé érkezett a fentebb látható trailer, amiben belekukkanthatunk kicsit a játékba, ami 30-szor akkora területet kínál, mint az alapjáték arénái. A jelek szerint fegyvereket, páncélokat és bájitalokat is felszedhetünk majd meccs közben, hogy több esélyünk legyen a többi játékossal szemben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)