Hirdetés

Battlestar Galactica: Deadlock bejelentés - komoly stratégiai játék készül a Csillagközi romboló világában

|

Hamarosan személyesen is csatába szállhatunk a cylonokkal a Slitherine és a Black Lab Games legújabb stratégia játékában, amely a rajongók igényeinek kiszolgálására fókuszál.

Hirdetés

Glen A. Larson által készített, több megjelenést és sorozatot is megélt Battlestar Galactica, magyarul Csillagközi romboló világába kalauzol el minket a Slitherine és a Black Lab Games legújabb játéka. A kultikusnak mondható franchiseból film és képregény is született már, így a videojátékok világába tett látogatása sem meglepő.

Komoly űrstratégiára számíthatunk a Battlestar Galactica: Deadlockban, ahol nekünk kell majd összeállítani flottánkat és megvédeni a tizenkét kolóniát az I. Cylon Háború idején. A rajongók a kedvenc hajótípusaikat is meg fogják találni a játékban: Viperákkal, Raptorokkal, csillagközi rombolókkal és egyedül a játékban megtalálható űrhajókkal is felvehetjük a harcot a cylonok ellen.

Paul Turbett, a Black Lab Games vezérigazgatója a bejelentés kapcsán elárulta, hogy a fejlesztők között sokan Csillagközi romboló rajongók, így szívüket-lelküket beleadják a fejlesztése és egy olyan játékot akarnak kiadni a kezeik közül, ami elnyerik a rajongók tetszését. 

"A fő célunk, hogy a rajongók hatalmas táborának egy olyan játékot adjunk, ami a franchise erősségein alapszik. Egy olyan játékot készítünk, ami egy új történetet mesél el, de ismert helyeken, eseményekkel és karakterekkel. Az egészet összefogja az a mélység, melyet a stratégiai játékunk nyújtani fog.

- nyilatkozott Turbett. A Battlestar Galactica: Deadlock előreláthatóan nyáron érkezik PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)