Hirdetés

Battlestar Galactica játék(ok) készülőben?

|

Egyesek nagyon jól ismerik a Battlestar Galactica című tévésorozatot. Én magam annyira nem, mivel az eredeti széria 1978-ban indult hódító útjára... A megalkotója, Ronald D. Moore azonban még mindig lát fantáziát a dologban. Legújabb terveiről maga nyilatkozott. A sci-fi sorozatból 2003. novemberében készült egy mini játéksorozat Galactica címmel, ám most megérett a helyzet egy valódi nagy alkotás elkészítésére. Manapság úgyis nagy divatja van a filmadaptációknak, lásd The Godfather, Scarface, Jaws, Dirty Harry, stb. Egyelőre csak az ötlet született meg, a konkrét megvalósítás még várat magára. Moore szerint a legfontosabb, hogy megtalálják az anyag lelkét, amit átültethetnek a játékba. Ez a siker titka, amit a fejlesztők mostanában elfelejtenek, vagy nem jól közelítik meg a probémát. Elképzelhető mobilos játékváltozat is. Az Apple állítólag nagyon érdeklődik az iTunes rendszerbe implementálás iránt.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)