Hirdetés

Battlestar Galactica Online - Screenshotok

|

A Battlestar Galactica űrháborúja már a böngészőben is

Hirdetés

A megannyi böngészős MMO-járól ismert német Bigpoint újabban a Battlestar Galactica univerzuma felé kacsintgat. A márciusban bejelentett Battlestar Galactica Online-ból most néhány screenshotot kaptunk.

A Battlestar Galactica Online főként űrhajjós játék lesz, de testre szabható karakterünkkel kisebb-nagyobb űrhajón kívüli helyen is megfordulhatunk, mint pl. frakciónk főbázisa.. A frakcióknál választhatunk az ember és Cylon oldal között. A számtalan választható űrhajó a támadó, védekező és parancsnoki kasztokban oszlik el, a küldetések a fő történetszál, illetve az NPC-k által adott mellékfeladatok szintjén mozognak.A játék ingyenesen játszható üzleti modellel érkezik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)