Hirdetés

Escape From Tarkov - újabb gyönyörű képekek nézhetjük meg

|

Eddig sem volt éppen csúnya a Battlestate Games új játéka, de a legutóbbi alfából készült képek szebbek, mint bármi, amit eddig láttunk.

Hirdetés

Nemrég kezdte meg az Extended Alpha fázisát az Escape From Tarkov, a fejlesztők pedig a rengeteg bevezetett újdonsággal együtt egy csomó új embernek adott helyet az alfatesztben. A csapat most egy csokor képet is közzétett a játék legújabb változatából, amelyeken megnézhetjük, hogyan szépül az Escape From Tarkov az idő előrehaladtával.

A játéknak a látvány szempontjából egyáltalán nincs szégyenkeznivalója, hiszen gyakorlatilag minden modern grafikai csodára képes: a srácok javítottak a shadereken, egyre élethűbben váltják egymást a napszakok, megújult az SSAO (vagyis screen space ambient occlusion, ez a takarásban lévő pontok megvilágítottságát számítja ki) és jobb színkorrekció is megtalálható az újítások között.

Emellett újratextúrázták a legtöbb karaktert és fegyvert, valamint a pályákat is egy kicsit sikerült jobban optimalizálni. Nektek hogy tetszik a játék? Volt már lehetőségetek kipróbálni?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)