Hirdetés

Battlestations: Pacific - A csillagos-sávos lobogóért!

|

A sajnálatos módon egyre fogyatkozó hazai játékfejlesztők közül az Eidos Hungary jelentkezik be hamarosan új játékkal.

Hirdetés

A 2007-es Battlestations: Midway olyannyira lenyűgözte az SCi/Eidos (nemsokára már csak Eidos) vezetőségét, hogy úgy döntöttek, ebből a brandből érdemes sorozatot csinálni. Nem mellékesen jól is fogyott az egykori Mithis (Nexus: The Jupiter Incident, Creature Conflict: The Clan Wars) romjaiból felépült Eidos Hungary játéka mindkét platformon.
A második rész tehát ott folytatja, ahol az első abbahagyta. A japán flottára megsemmisítő vereséget mértek Midway térségében, ami később a csendes-óceáni hadszíntér fordulópontjának számított. Az amerikaiak tehát szigetről szigetre nyomulnak előre, míg ellenfeleik az utolsó emberig (szó szerint) küzdve próbálják megállítani az úthengert.



A Battlestations: Pacific szerencsére nem ismétli meg elődje hibáját, így a történelmileg hű amerikai kampány mellett egy félig-meddig fiktív japán hadjáratot is kapunk. Azért fiktív, mert lehetőségünk nyílik megfordítani a dolgok menetét. Szintén az újítások közé sorolandó a szárazföldön bevethető tengerészgyalogosok és deszantosok osztaga, akik reptereket, ütegeket, légelhárító ágyúkat foglalhatnak el, s onnantól mi rendelkezün felettük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)