Hirdetés

Battlestations: Pacific - Májusi megjelenés

|

Május 15-én Európába látogat a Csendes-óceán hadszíntere Battlestations: Pacific kódnév alatt.

Hirdetés

Május tizenötödikétől kezdődően bátran érdeklődjünk kiszemelt szoftverkereskedésünkben (vagy annak internetes áruházában) az Eidos védelmező szárnyai alatt megjelenő Battlestations: Pacific kópiák iránt. Hivatalosan az említett napon köszönthetjük Európában (Amerikának három napos előnyt biztosítottak) a háborús produktumot, melynek multiplayer módozatait korábban videóval fellocsolva ismertettük a GameStar Online hasbájain. A második világháború csendes-óceáni hadszínterére ellátogató játékosok megtapasztalhatják a látványos földi, vízi és légi összecsapásokat. Több mint száz különböző katonai egységet vonhatunk parancsnokságunk alá, melyek között találhatunk tengeralattjárókat, tonnás bombákat cipelő bombázókkal és könnyedén kezelhető, valamint földbecsapódás után pusztító császári vasszárnyasokat. A Battlestations: Pacific tehát május 15-én szólítja hadba a játékosokat asztali és Xbox 360 rendszereken.

battlestations_1.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)