Hirdetés

Battlestations: Pacific - Megjelent a demo

|

A magyar játékfejlesztés újabb, sikerre éhes és sikerre esélyes ékköve lehet az Eidos Hungary stúdiójában készült Battlestations: Pacific. Most kipróbálhatjátok játszható demóját.

Hirdetés

Az Eidos Hungary tartotta magát korábbi ígéretéhez, és április utolsó napján, azaz tegnap vízre bocsátotta a Battlestations: Pacific játszható demóját.



Annak idején, a Battlestations: Midway kritikái között gyakran köszönt vissza a gyakorlatlanabb játékosok számára ijesztő és körülményes irányítás miatti neheztelés. Egyebek mellett ezen kíván javítani a május közepén érkező folytatás, amiben sokak örömére császári lobogó alatt hajózva nem csak többszereplős játékmódban, hanem külön erre a célra készült kampány során lehet fenéken billenteni a barbár amerikaikat. Minderről, és a Battlestations: Pacific további újításairól részletes beszámolót olvashattok, ha a személyes élményekkel tűzdelt előzetes linkjére kattintotok.



Aki nem szeretne itt megállni, vagy úgy véli, a szavak önmagukban nem bírnak elegendő meggyőző erővel, azoknak - és persze mindenki másnak - javaslom a Battlestations: Pacific játszható demójának kipróbálását. A "kicsike" egyébiránt kb. 1,2-1,3 GB-ot nyomott a mérlegelésnél, tehát megfelelő sávszélesség híján nem biztos, hogy nyerő ötlet belevágni. Battlestations: Pacific Demo, lokálból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)