Hirdetés

Battlestations: Pacific - Most már hivatalos!

|

A nehézségekkel küszködő SCi/Eidos hivatalosan is bejelentette, hogy sorozattá bővül a hazai fejlesztésű Battlestations.

Hirdetés

A Battlestations: Pacific - mint azt a sajtóközleményben olvashatjuk -, PC-re és Xbox360-ra érkezik majd közelebbről meg nem nevezett időpontban.
Az első rész nagy hiányosságának számított a japán kampány kihagyása, ám a fejlesztők (Eidos Hungary) most két masszív hadjárattal is szolgálnak a rajongóknak, s így akár Tora! Tora! Tora! felkiáltással zavarhatjuk Zeroinkat az amerikai flottára. Az amerikai kampány ott veszi fel a fonalat, ahol azt a Battlestations: Midway elhullajtotta. A Midway-szigetek körül kivívott győzelem után Okinawa felé fordíthatjuk vezérhajónk orrát. A japánok ezzel szemben Pearl Harbor bombázásával indítanak, majd egy fiktív történetszál keretében átveszik az uralmat a Csendes óceán térsége felett.
Az ígéretek szerint a multiplayer játékmódokra sem lesz panaszuk az arra fogékony gémereknek.
A számokban mindez két, összesen 28 küldetést tartalmazó kampányt, 21 új egységet (pl. kamikáze, sugárhajtású gépek). A rettegett Ohka is feltűnik és bevethető a japán oldalon. Ez gyakorlatilag egy vitorlázó repülő, amely kellő közelségbe érve begyújtotta rakétáit, s a nagy sebesség miatt gyakorlatilag megállíthatatlanná vált. Az öngyilkos pilóta pedig egyenesen nekivezette a célpontnak.
A játék történetében először kerül sor partraszállásra és ejtőernyős egységek bevetésére is. Így elfoglalhatjuk a szárazföldön található ütegeket és légvédelmi ágyukat, amelyeket felhasználhatunk az ellenség szétcincálására.

 

 


 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)