Hirdetés

Battlestations Pacific - Történelmi csavar

|

A Japán kampányt játszva is megnyerhetjük a háborút.

Hirdetés

A legújabb információk szerint, a Battlestations Pacific során, alternatív történelmet írhatunk. A játék során ugyebár az amerikai, és a japán oldalon kapcslódhatunk be a küzdelembe. Joggal gondolhatnánk, hogy a japán oldalt választva, egy hősies, ámde alapból vesztésre itélt hadjáratban vehetünk részt. De nem.

A fejlesztők ugyanis gondoltak egy merészet, és megoldották, hogy a japók is megnyerhessék a háborút. A történelmi hitelesség most is erősen jelen van, tehát az eredeti haditervek alapján dolgoztak a srácok, csak éppen a segítségünkkel nem az amcsik tervei valósulnak meg, hanem a japánoké. Dicséretes ötlet!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)