Hirdetés

Battlestations: Pacific Volcano Map Pack mindkét platformra

|

Az Eidos Hungary az általános gyakorlattól eltérően Xbox 360 mellett PC-re is elkészíti a Battlestations: Pacific első DLC-jét.

Hirdetés

A hazai játékfejlesztés idei legjobb teljesítménye a Battlestations: Pacific, s csupán némileg csorbítja az Eidos Hungary csapatának érdemét, hogy túl sok vetélytársuk nem akadt.



A Battlestations: Pacific elődjéhez hasonlóan mind a stratégiai játékok, mind az akciódús, inkább árkád irányba húzó szimulátorok rajongóinak kegyeit képes elnyerni. A második világháború csendes-óceáni frontjára helyezett alkotás a Midway-szigetek birtoklásáért folytatott, s a háború szempontjából később sorsdöntőnek bizonyult amerikai győzelem után játszódik. Az új cél a japán földnek, tehát szent és az utolsó csepp vérig védendő területnek számító Okinawa.



Az immáron japán kampánnyal is rendelkező Battlestations: Pacific május óta kapható a nagyvilágban, így nem kizát, hogy sokan végigjátszották már, és valami újra vágynak. Az érdeklődés további fenntartásának és a közösség megmozgatásának céljával készül a Volcano Map Pack. A DLC két új, déltengeri ismertetőjegyeket magukon viselő multiplayer térképpel érkezik június 11. napján Xbox 360-ra. A tervezett ár 560 MS pont. Jó hír továbbá, és mindenképpen üdvözlendő, hogy az általános gyakorlattal ellentétben a DLC PC-re is elkészül. Június 25-től lesz elérhető a Windows LIVE hálózatán. Az áráról viszont egyelőre nem esett szó.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)