Hirdetés

BattleTech bejelentés - visszatérünk a Mechwarrior univerzumának gyökereihez (videó)

|

Újra megelevenedik PC-n a MechWarrior játékok univerzuma, ezúttal egy körökre osztott taktikai játékban, ami annál menőbb lesz, minél több pénzt kalapoznak össze a fejlesztők.

Hirdetés

Hiába kötődnek sokaknak kellemes emlékei a MechWarrior-sorozathoz, egy ideje nem készült igazán sikeres feldolgozása a méretes harci robotok univerzumának. A BattleTech világa, ahol a MechWarrior is játszódik, viszont most megelevenedik egy taktikai játékban, amihez Kickstarteren gyűjtenek pénzt a fejlesztők.

A nemes egyszerűséggel BattleTech címmel készülő játék annyiban visszatér a sorozat gyökereihez, hogy eredetileg egy tabletop stratégiai játékról volt szó, így érthető, hogy a körökre osztott stratégia műfajára esett a választás. Az új (és egészen sikeres) Shadowrun-szériát jegyző Harebrained maga is beszáll egymillió dollárral a fejlesztés költségeibe, de a Kickstarteren gyűjtött tőke is fontos lesz a teljes élményhez. A 250 ezres alapcél, amit már rég túlszárnyalt a projekt, csupán egy skirmish módot garantál, a teljes, történettel rendelkező kampányhoz legalább egymilliót össze kell dobnia a közösségnek is. 1,85 milliónál jönnek a gép által generált mellékküldetések, és a nyitott végű kampány mód, az eredeti cél tízszeresét, 2,5 millió dollárt elérve pedig egy PvP multit is kapna a Battletech rajongótábora.

A készítők egyébként együttműködnek az eredeti társasjáték kiadójával és a Pirahna Games-szel is, akiktől megkapják a MechWarrior Online-ban használt modelleket is, így a Battletech-ben ugyanezek a mechek tűnhetnek fel. Hogy a fent felsorolt lehetőségek közül végül mi minden kerül be a játékba, egyelőre kétséges, de azt már tudjuk, hogy a Battletech megjelenését 2017 májusára tervezi a csapat.

Mit szóltok a bejelentéshez?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)