Hirdetés

Battletech - kiderült, mikor harcolhatunk mechekkel

|

A Battletech egy olyan stratégiai játék, amelyben hatalmas mech harcosokat vihetünk körökre osztott harcokba. Akit ez megvett, az örülhet, hogy nem kell rá sokat várnia.

Hirdetés

A Battletech olyan, mintha a Mechwarriort kereszteznénk az XCOM-mal, ebből pedig már tökéletesen belőhető, hogy milyen élménynek ígérkezik. 

Hirdetés

A Paradox Interactive és a Shadowrunt is készítő Harebrained Schemes új játéka már a tavalyi E3-on is megmutatta magát, méghozzá egy 22 perces gameplay videóval, azóta viszont sokat fejlődött, amiről nem csak a legutóbbi, a harcrendszert bemutató trailer tanúskodik, hanem a legújabb kedvcsináló is. A videó ezúttal a történetre fókuszál, de ami ennél is fontosabb, hogy ezzel jelentették be a játék napra pontos megjelenési dátumát is. Nézzétek csak:

A Battletech tehát április 24-én jelenik meg PC-re és Macre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)