Hirdetés

Battletech - harcolni tanít az új trailer

|

Az izgalmasnak ígérkező mechás stratégia egy új trailerben mutatkozik be. Ezúttal kifejezetten az volt a cél, hogy a fejlesztők bemutassák a játékmenet alapjait.

Hirdetés

A Battletech egy hasonló taktikai játék, mint az XCOM, azzal a csavarral, hogy itt hatalmas mech harcosokat viszünk majd csatába. Ezeket terelgetni teljesen más élmény lesz, mint a földönkívüliek elleni osztagokat irányítani.

Hirdetés

A most érkezett trailer azt akarja megmutatni, hogy mit is jelent egy mechet és annak pilótáját utasítgatni. A hatalmas gépek iszonyatos támadóerővel bírnak, de elég egy rossz lépés, és azonnal összeesnek, aztán kapálóznak mint a hátára fordult teknős.

A játék kétségtelenül izgalmasnak tűnik. Az előzetes információk szerint komoly mélységeket rejt majd csapataink menedzselése: a lezúzott gépek javíttatásáért fizetni kell, az elhunyt pilótákat gyászoló társaik morálja megzuhan. A sztori során több fontos döntéssel is szembesülünk majd, és minden válaszunk hatással lesz osztagunk harci kedvére.

A Battletech idén áprilisban fog megjelenni, és már előrendelhetitek a különböző digitális piacokon keresztül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)