Hirdetés

VR nélkül is játszható lesz a Battlezone

|

A Rebellion játéka eredetileg a PlayStation VR-hoz és PC-re készült, de hamarosan Xbox One-on és Switchen is játszható lesz, minden platformon VR-eszköz nélkül.

Hirdetés

A PlayStation VR egyik nyitócíme volt a mostanában egyébként főleg a Sniper Elite sorozatról ismert Rebellion játéka, a Battlezone VR, amitől én nagyon rövid idő alatt lettem rosszul, de most talán megér majd egy próbát.

Hirdetés

A Battlezone Gold Edition az alapjáték VR-talanított változatát és minden kiegészítő tartalmat magába foglal, ami skineket, bobbleheadeket és egy extra játékmódot tartalmaz. Egy tankban ülve lövöldözhetünk más tankokra, drónokra és lövegekre, ahogy ezt az alábbi videóban láthatjátok. Aki megvette a Battlezone VR-t, ingyen megkapja ezt PC-re vagy PS4-re, aki pedig nem, annak kb. 10 ezer forintot kell majd fizetnie.

Rápróbáltok?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)