Hirdetés

Bayonetta 2? Kizárólag a Viewtiful Joe 3 után!

|

Hideki Kamiya, a Platinum Games direktora elárulta a Famitsu magazinnak, hogy milyen kritériumoknak kell teljesülniük a Bayonetta folytatásához.

Hirdetés

A Platinum Games mindenható atyja, Hideki Kamiya azt nyilatkozta a Famitsu magazinnak, hogy csak akkor hajlandóak a mérsékelt sikereket aratott Bayonetta folytatásának, ha elkészül a Viewtiful Joe harmadik része.

Két dolgot tartunk lehetségesnek az úriember nyilatkozatával kapcsolatban: vagy bújtatott megjelenést közölt velünk és ezzel kvázi tudtunk adta, hogy hamarosan bejelentés várható a Viewtiful Joe 3-mal kapcsolatban vagy egyszerűen csak ironizált. Utóbbi esélyesebbnek tűnik, hiszen évek óta várjuk a Viewtiful Joe sorozat folytatását, amely legalább annyit várat magára, mint a legendás Duke Nukem Forever.

Nem tudni tehát, hogy Kamiya mire is gondolt pontosan fenti kijelentése alatt, de annyi bizonyos, hogy kétszer is meggondolják a Bayonetta folytatását a visszafogott pénzügyi sikerek miatt. Ti minek örülnétek jobban? Egy Bayonetta 2-nek vagy egy Viewtiful Joe 3-nak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)