Hirdetés

Hamarosan újra láthatjuk a Bayonetta 3-at

|

A már elég régi, 2017-ben kiadott videó után idén többet mutatnak a játékból.

Hirdetés

A PlatinumGames eredetileg a 2017-es The Game Awards alkalmával jelentette be a Bayonetta sorozat legújabb darabját, viszont azóta nem sok infó derült ki a Switch-exkluzív Bayonetta 3-ról. Egészen eddig, mert úgy tűnik, hogy a cég amellett, hogy kiadóvá avanzsál, további izgalmas tervekkel készül 2020-ra.

Hirdetés

A PlatinumGames vezetője, Atsushi Inaba azt nyilatkozta, hogy nemsokára többet láthatunk a játékból. Emellett pedig a stúdió elnöke, Kenichi Sato kijelentette, hogy 2020 elején több nagyobb bejelentésre is készülnek. Vélhetően a két nyilatkozat összefügg, így akár az is lehet, hogy a következő Nintendo Direct során már mozgás közben is láthatjuk a hosszú évek óta készülő Bayonetta 3-at.

A rajongóknak viszont addig is bőven lesz idejük visszatérni az kipofozott első részhez, hiszen a Bayonetta február 18-tól elérhetővé válik PC-re, Xbox One-ra és PlayStation 4-re is.

Ti mit vártok a Bayonetta 3-tól?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)