Hirdetés

PC-re jön a Catherine?

|

A Sega a szokásos módon, a Bayonetta segítségével próbálja a tudomásunkra hozni, hogy bejelentésre készül.

Hirdetés

Az már a 2017-es The Game Awardson egyértelművé vált, hogy jön a Bayonetta 3, viszont azóta a készítők elárulták, hogy több érdekes projekt is formálódik a háttérben.

Hirdetés

A kiadó ismét a Steam hírek szekcióját használta fel arra, hogy utaljon az egyik készülő projektjére: a Bayonetta adatlapján egy bárányról osztott meg fotót  "Baa" címmel. 

Más esetben azt hinnénk, hogy a Bayonetta 3-mal vagy a szériával kapcsolatban van mondanivalója a vállalatnak, viszont valószínűbb, hogy az idén PS4-re és PS Vitára költöző Catherine PC-s változata az, amire a Sega utalgat. Valószínűleg hamar számíthatunk rá, ugyanis mikor szintén a Bayonetta oldalát használták arra, hogy tease-eljék a Vanquish-t PC-re, akkor egy hónappal később meg is kaptuk az új kiadást.

Szerintetek mi lehet a rejtély hátterében?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)