Hirdetés

Folytatódhat a Bayonetta?

|

A Scalebound után sem fog megállni az élet a Platinum Gamesnél, Hideki Kamiya már gyűjti az ötleteket az új játékokhoz.

Hirdetés

A tavalyi és az idei E3-on is szerepelt a Platinum Games legújabb alkotása, a Scalebound, viszont a csapatot még mindig inkább az olyan féktelen akciójátékokról ismerjük, mint a Metal Gear Rising: Revengeance vagy a Bayonetta. Felmerülhet a kérdés, hogy mikor fognak a srácok visszatérni ehhez a stílushoz?

Hideki Kamiya, a cég vezető dizájnere (és egyébként a Devil May Cry-sorozat megalkotója) egy interjúban árulta el, hogy nagyon szívesen folytatná az extravagáns boszorkány történetét:

"Igazából az utóbbi időben sokat gondolkodtam a Bayonetta folytatásán. Sokat beszéltünk erről a cégen belül és össze is írtam néhány ötletet arról, hogy milyennek képzelem el a harmadik részt. Biztos vagyok benne, hogy nagyon király lenne a végeredmény, ha lenne lehetőségünk megcsinálni."

Egyébként nem csak a Bayonettát folytatná szívesen a legendás játékfejlesztő, más korábbi sorozatokhoz is visszatérne. Egy másik interjúban arról is beszélt, hogy a PlayStation 2 egyik méltatlanul elfeledett klasszikusát, az Okamit is szívesen folytatná egy jelen generációs konzolon.

Ti mit gondoltok? Melyik korábbi játékát kéne folytatnia a mesternek?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)