Hirdetés

Gyűjtői kiadással érkezik Switchre a Bayonetta 1-2

|

Európában is megjelenik a Bayonetta Special Edition, ami néhány gyűjtői extrával hozza Nintendo Switchre az első két részt.

Hirdetés

Valószínűleg sokaknak elég örömöt okoz a tény, hogy a nem éppen átütő sikernek bizonyuló Wii U után a sokkal jobban nyitó Nintendo Switchre is átköltözik a Bayonetta 2, méghozzá az első résszel együtt. Úgy tűnik, a Sega és a Nintendo tényleg szeretne újabb lendületet adni a Platinum sorozatának, ezért pedig egy különleges kiadással is előrukkolnak.

Hirdetés

A Japánban Bayonetta: Non-Stop Climax Edition néven megjelenő változatot Európában a sokkal kevésbé pikáns Special Edition néven találjuk majd meg a boltokban. Ebben az első rész letöltőkódja és a Bayonetta 2 memóriakártyája mellett egy fémtokot, egy Verse kártyacsomagot és néhány matricaívet is találhatunk majd. Természetesen pár képet is kaptunk róla, így néz majd ki a különleges csomag:

Ti szívesen feltennétek a polcra, vagy maradtok a normál változatnál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)