Hirdetés

Két kultikus játékot játszhatunk újra konzolon, 4K-ban, 60 fps-sel

|

A SEGA korábban a PC-seknek hozta el őket, most egy újabb platform játékosai örülhetnek.

Hirdetés

Frissítés: Hivatalos, a csomag PS4-re és Xbox One-ra is jön.

Korábban írtuk: A kiadó idén májusban jelentette be, hogy egy darabig nem kísérletezik újdonságokkal, korábbi franchise-ait fogja bővítgetni. Láthatóan ezt is teszi, közben pedig feltámaszt olyan címeket, amiknek adna még egy lökést. A Bayonetta 2017-ben jelent meg PC-re, nem sokkal a Vanquish után.

Hirdetés

Most mindkettő megjelent az Xbox Store-ban, és 2020. február 18-ától lesznek játszhatók külön-külön, valamint a 10. évfordulós csomagban együtt. A termékadatlapok alapján a játékokat 4K-ban, 60 fps-sel élvezhetjük majd One X-en. A Bayonetta egyébként egy látványos, kaszabolós akciójáték, a Vanquish pedig egy fedezékalapú sci-fi shooter.

Nem tudjuk, PS4-re is érkeznek-e, de nem tartjuk kizártnak. Várhatóan a jövő heti The Game Awards során érkezik a hivatalos bejelentés, de ahogy bármi kiderül, szólunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)