Hirdetés

Black Desert Online - bejelentették az első kiegészítőt (videó)

|

Nem váratott soká magára a Black Desert Online első kiegészítője, a Mediah, ugyanis már holnaptól játszhatunk vele, ráadásul brutális mennyiségű tartalmat hoz magával.

Hirdetés

A Daum Games Europe egy különleges sajtóközleménnyel rukkolt elő ma, ugyanis bejelentette a Black Desert Online című MMORPG első komolyabb kiegészítőjét, amely a Mediah névre hallgat és nem csak a megjelenésének ideje, de a belezsúfolt tartalom is rendkívül meglepő.

A teljesen ingyenes kiegészítő már március 30-tól elérhetővé válik a Black Desert Online játékosainak, a legfőbb erénye pedig, hogy Mediah birodalmának képében 30 százalékkal megnöveli az alapjáték területeit. Többek között ezernél is több (!) új küldetés, egy brutális és hatalmas boss (Kzarka), új guild missziók, 40v40-es, grandiózus összecsapások (Crimson Battlefield), vadonatúj fegyverek és páncélszettek és hasonló finomságok várnak a kalandorokra, de beszéljen inkább helyettünk a Mediah trailere, az többet mondd minden szónál: 

A közleményben a fejlesztők nem tettek említést a Blader és Plum kasztokról, amik Koreában a Mediah kiegészítővel együtt adódtak hozzá az alapjátékhoz, de tekintve, hogy a Black Desert Online kevesebb mint egy hónapja jelent meg Európában és máris elérhető az első kiegészítő, a tartalom frissítésének gyakoriságára valószínűleg nem lesz panasz. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)