Hirdetés

Baldur's Gate: Siege of Dragonspear - kiegészítő jön, Infinity engine-nel

|

A Beamdog bejelentette, hogy egy teljesen új kiegészítő készül az 1998-ban megjelent szerepjáték, a Baldur's Gate felújított változatához.

Hirdetés

Ki hitte volna, hogy pont a klasszikus PC-s szerepjátékok fogják reneszánszukat élni 2015-ben. A legendásnak számító Baldur's Gate játékok felújítása után a Pillars of Eternity teljesen új színt vitt a műfajba, miközben a Beamdog egy új Baldur's Gate játékon kezdett el dolgozni. Most pedig kiderült, hogy a nagy munka közben még egy kiegészítő is belefért.

A Siege of Dragonspear néven megjelenő kiegészítő hét új fejezettel toldja meg az alapjátékot, melyek során 70 új területet járhatunk majd be, ehhez pedig akár egy új karakterosztályt, a sámánt is választhatjuk. Ezzel az osztállyal főleg szellemeket fogunk tudni megidézni, meg persze menő spelleket lövöldözni.

Ha ez még nem lenne elég, a Dragonspearben egy átdolgozott kezelőfelüetet is kapunk majd, feljavított naplóval, új nehézségi fokozatokat, és az Icewind Dale feljavított változatából ismerős sztori módot is, melynek segítségével a játékosok végigmehetnek a történeten anélkül, hogy a harcok nehézsége az útjukba állna. Emellett egy másik új játékmód is helyett kapott, a Legacy of Bhaal, mely a Beamdog szerint főleg a veteránokat fogja majd célozni.

A Baldur's Gate: Siege of Dragonspear megjelenés egyelőre nem ismert, de ahogy megtudjuk szólunk, szóval mindenképpen kísérjétek figyelemmel a híreinket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)