Hirdetés

Bearanyozódott az Omerta - City of Gangsters

|

Alig egy h√≥nap v√°laszt el minket a Kalypso Media gengszterm√≥k√°j√°t√≥l, az Omerta - City of Gangsters m√°r aranylemezre is ker√ľlt.

Hirdetés

A tavalyi GamesCom rendezv√©ny√©n m√©g √ļgy tudtuk, hogy a Kalypso Media √©s a Haemimont Games √©gisze alatt form√°l√≥d√≥ Omerta - City of Gangsters 2012 november√©ben l√°thatja meg a napvil√°got, de az√≥ta "v√°ltoztak az √©vszakok" √©s tov√°bb tol√≥dott az a bizonyos premierd√°tum.

V√©gre befejezŇĎdtek hivatalosan is az Omerta - City of Gangsters fejleszt√©si munk√°latai, a Kalypso kb. 15 √≥r√°sra tervezett taktikai c√≠m√©ben egy bev√°ndorl√≥ senkibŇĎl kell Atlantic City elsŇĎ sz√°m√ļ gengszter√©v√© v√°lnunk. Chavalier koll√©ga "A v√°ros√©p√≠tŇĎ j√°t√©k maffi√≥z√≥knak" c√≠mŇĪ cikk√©ben tavaly m√°jusban olvashattatok elŇĎsz√∂r a produktumr√≥l, az√≥ta viszont sok v√≠z lefolyt a Dun√°n √©s a novemberi d√°tumb√≥l febru√°r eleje lett, majd a leg√ļjabb, egyelŇĎre biztosnak mondhat√≥ √°ll√°spont az, hogy az Omerta - City of Gangsters febru√°r 12-√©n jelenik meg PC-re √©s Xbox 360-ra.

 

 

Ügyfélszolgálati változás!
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. m√ļlva automatikusan bez√°r Tov√°bb az oldalra »

√ögy tŇĪnik, AdBlockert haszn√°lsz, amivel megakad√°lyozod a rekl√°mok megjelen√≠t√©s√©t. Amennyiben szeretn√©d t√°mogatni a munk√°nkat, k√©rj√ľk add hozz√° az oldalt a kiv√©telek list√°j√°hoz, vagy t√°mogass minket k√∂zvetlen√ľl! Tov√°bbi inform√°ci√≥√©rt kattints!

Ne maradj le a legfontosabb h√≠rekrŇĎl! Enged√©lyezd, hogy √©rtes√≠t√©seket k√ľldj√ľnk, √©s cser√©be elsŇĎk√©nt tudod meg, ha bejelentik a GTA VI-ot vagy a Half-Life 3-at! (Nem spamel√ľnk, becssz√≥!)