Hirdetés

A VR ritmusjáték hatalmas siker, hamarosan pályaszerkesztőt is kap

|

Ki gondolta volna, hogy az emberek élvezni fogják a ritmusra kockavagdosás élményét.

Hirdetés

Mondjuk bárki, aki bevásárolt műanyag hangszerekből a nagy Guitar Hero láz hevében. Valami hasonló történik éppen Steamen, köszönhetően a Beat Saber nevű VR ritmusjátéknak. A cucc múlt héten került fel az Early Access részlegbe, és azóta is hasít.

Hirdetés

A játék közel 2000 értékelést kapott, 99 százalékban pozitív eredménnyel, ami nagyban köszönhető meglehetősen egyszerű és szórakoztató játékmenetének.

A Beat Saberben annyi a dolgod, hogy a jelenleg 10 elérhető zene valamelyikének ritmusára fénykardokkal csapj szét kockákat, az azon feltüntetett irányból. Kicsit olyan, mintha a Fruit Ninját keverték volna a Guitar Hero-val, mindezt VR-ban. Játék közben ez így néz ki:

Egyelőre még csak az alapjai vannak meg a játéknak, egy egyszerű Arcade móddal, amiben a végtelenségig lehet gyakorolni a számokat. A megjelenésig még rengeteg frissítést fog kapni, jövő héten pedig jön a pályaszerkesztő, amivel saját hangfájljaink importálásával rakhatunk össze új pályákat.

A Beat Saber jelenleg 20 euróért vásárolható meg PC-re. A játékhoz szükséged lesz egy VR headsetre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)