Hirdetés

Becsődölt a THQ? A kiadó cáfol

|

A hétvégén igen érdekes pletyka látott napvilágot, miszerint a THQ címeknek búcsút mondhatunk, a cég a végét járja. A THQ Australia válaszolt is gyorsan.

Hirdetés

Kis hétfő reggeli kavarás, igazságról persze ne is álmodjunk, hiszen bármi lehetséges. Kevin Dent, az International Game Developers Association (IGDA) vezetője Twitteren csiripelte ki, hogy a Saints Row: The Third sikeréért nemrég még sokat éltetett THQ gyakorlatilag a csőd szélén áll, vége mindennek, vevőt keresnek, mi pedig búcsúzhatunk az olyan 2014-re tervezett címektől, mint a Darksiders 2, Homefront 2, vagy éppen a 2013-ra ígért Warhammer MMORPG, ami azért sok ember idegein futtat végig egy szögesdróttal körbetekert gereblyét.

A THQ Australia gyorsan nyugtatta is a népet, hogy bizony pletykáról van csak szó, a kiadó köszöni, jól van, egyetlen címet sem halaszt el, a Saints Row: The Third eladásainak köszönhetően jobban zárták az évet, mint a 2010-es esztendő utolsó negyedévét, 18 százalékos növekedést értek el, miközben a piac 6 százalékot visszaesett. Szóval nincs ok panaszra, csődről szó nincs, megy minden tovább.

Most kinek is van igaza? Dent volt rosszmájú, vagy a kiadó csak cáfol összeomlás előtt? Hamarosan kiderül.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)