Hirdetés

Befarolt a Fast & Furious Crossroads gépigénye

|

Nem kell egy Halálos iramban mozi költségvetését a PC-nkre költeni, hogy fusson a Fast & Furious Crossroads, de tuning-gépre lesz szükség, ha a maximumra vágyunk.

Hirdetés

Egy ideig nem tudtuk, hogy idén megjelenik-e a Fast & Furious Crossroads, ha már a következő Halálos iramban filmet egy évvel elhalasztották, de a Bandai Namco nem akart ennyit várni, így a legnagyobb rajongók idén sem maradnak Vin Diesel és Michelle Rodriguez nélkül. Mivel a játék ma megjelenik, megtudtuk, hogy milyen alkatrészeknek kell a motorháztető alatt duruzsolnia, ha PC-n vágnánk bele a látványos üldözésekbe.

Hirdetés

Nem kell egy Ford Mustang árával vetekedő konfigurációt összeállítanunk, hogy egyáltalán elinduljon a játék, noha valószínűleg egy Lada Samara ára sem lenne elegendő. Ha viszont az ajánlott gépigényt szeretnénk, akkor bizony komolyan a zsebünkbe kell nyúlnunk, hiszen csak a szükséges videokártya és processzor árából kijönne egy tisztességesebb családi autó. De mire is lesz pontosan szükség, hogy elérjük a halálos iramot?

Fast & Furious Crossroads minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor:  3.5 GHz Intel Core i5 3450/4.0 GHz AMD FX-8350
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: Nvidia GeForce GTX 680 vagy ennek megfelelő AMD
DirectX: 11
Szabad hely: 50 GB

Fast & Furious Crossroads ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor:   Intel i7 8700k/AMD Ryzen 7 2700x
Memória: 16 GB RAM
Videokártya: NVidia GTX 2080/AMD Radeon VII
DirectX: 11
Szabad hely: 50 GB

Nálatok futni fog?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)